4 év biztonság kisteherautóknak

Új együttműködés a CarGarantie, a Peugeot és a Citroën között

A CarGarantie német biztosítótársaság és a Peugeot együttműködése több mint 30 éves múltra tekint vissza. Az évek során a kooperációt számos európai országra kiterjesztették. A közelmúltban Magyarországot is bevonták: A P/C Automobil Import magánimportőrrel együttműködve a CarGarantie új járműveknél kiterjesztett garanciát kínál a kistehergépjárművek számára. A jótállás mind a Peugeot, mind a Citroën tehergépjárművekre vonatkozik.

A 2+2 év Promóció garancia két évre szól, és közvetlenül kapcsolódik a gyártó kétéves garanciájához. A vevőket tehát összesen négy évig nem terhelik a javítási költségek. Az Economy változat magában foglalja a jármű legfontosabb és legköltségesebb alkatrészeit – ez különösen lényeges a gyakran használt járművek esetében, amelyekhez a tehergépjárművek is tartoznak. A garancia 200 ezer kilométeres futásteljesítményig véd.

Kiterjedt lehetőségek a garancia bővítésére

Azoknak az ügyfeleknek, akik még nagyobb védelmet szeretnének, a CarGarantie lehetőséget kínál a garanciális védelem fokozására. Egyrészt a maximális futásteljesítmény 300 ezer kilométerig növelhető. Másrészt lehetséges szélesebb körű garancia: A Komfort változat számos részegységhez nyújt kiváló védelmet, a Prémium változat pedig teljes körű védelmet is kínál, néhány kivételtől eltekintve lefedi a jármű összes mechanikai, elektromos, elektronikus, hidraulikus és pneumatikus alkatrészét. Ezeknek a felminősítési lehetőségeknek köszönhetően a garancia a Peugeot és a Citroën magyarországi ügyfeleinek minden igényét kielégíti.

Támogatás kereskedők számára

A magyar kereskedők számíthatnak a CarGarantie megbízható támogatására: Káresemény esetén a kárbejelentés gyorsan, egyszerűen történhet telefonon vagy online módon, a javítást általában közvetlenül engedélyezik. Az ügyfélnek nem kell megelőlegeznie a javítás árát: Javítás után a CarGarantie közvetlenül a kereskedővel rendezi a számlát. Kérdések vagy problémák esetén a szervizközpont CarGarantie szakértői mindig rendelkezésre állnak.

Rippel Ferenc, magyarországi értékesítési vezető:

„A Peugeot-val való együttműködés a CarGarantie egyik máig is fennálló leghosszabb kooperációja. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt az együttműködést a P/C Automobil Import révén kiterjeszthetjük a Citroën-re és Magyarországra is. A Peugeot és a Citroën tehergépjárműveinek magyarországi kereskedői és sofőrei számára ez egyaránt nyerő helyzetet teremt, amelyben minden fél profitálhat a CarGarantie tapasztalatából és megbízhatóságából.”