Willkommen Hintergrundbild

Üdvözli Önt a CarGarantie –
az Ön garancia- és ügyfélkapcsolati szakértője

20 | 06 | 17

Anna Biesenthal kinevezése a CarGarantie igazgatótanácsába


Anna Biesenthal kinevezése a CarGarantie igazgatótanácsába

Anna Biesenthalt, aki eddig a CG Car-Garantie Versicherungs-AG kibővített ügyvezetésének tagjaként informatikai vezetőként dolgozott, 2020. június...

Partner


CarGarantie: a professzionális szolgáltató a autókereskedők számára

A garancia a vásárlók számára már régóta az alapszolgáltatáshoz tartozik. Az ügyfél manapság átfogó szolgáltatást és biztonságot vár el. Emellett a garancia többé nemcsak biztosítékot jelent a nem várt javítási költségekkel szemben, hanem egyúttal fontos eszköz is, amely a vásárlóit hosszú időre az Ön autókereskedéséhez köti.

Európa egyik -több mint 45 éves tapasztalattal rendelkező- vezető garancia szakértőjeként teljes elkötelezettségünkkel partnereink sikerét szolgáljuk. Ìgy Európa-szerte több, mint 40 gyártó/importőr, valamint 23 000 kiváló minősítésű autókereskedés bízik szakértelmünkben.

Üzembentartó


CarGarantie: Nagyobb biztonság járművásárláskor

Beszállás, indulás, biztonságérzet: Járművével meghódítja az utakat. Jó, ha káresemény bekövetkezésekor egy megbízható partner áll Ön mellett mivel még kifogástalan járművek esetén sem lehet kizárni a későbbi meghibásodásokat.

A CarGarantie által nyújtott garancia révén Ön a biztos oldalon áll, és váratlan javítási költségek felmerülése esetén nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia. Így maradhat vezető pozícióban nem várt meglepetések esetén is.

Szerviz és támogatás


Szívesen támogatjuk Önt!

A garancia csak annyira jó, mint a mögötte álló szolgáltatás. Ezért munkatársaink teljes elkötelezettségükkel Önért dolgoznak. 

A CarGarantie különböző szolgáltatási részlegekkel rendelkezik, amelyek minden nap az Ön rendelkezésére állnak garanciatermékeinkkel kapcsolatos kérdései esetén. Emellett professzionalizmusunk, szakértelmünk, fejlődésünk és első osztályú ajánlatunk is meggyőző. Lépjen kapcsolatba velünk!

Karte Hintergrundbild

Együttműködések


Sok múlik a megfelelő partneren

Sok múlik a megfelelő partneren

A tartósan sikeres piaci pozíciót egy autókereskedés csak optimális szolgáltatásokkal érheti el. Ilyenkor jó, ha az ember olyan partnerekre bízhatja magát, akik nem csupán első osztályú garanciatermékeket biztosítanak, hanem akik ugyanekkora hangsúlyt helyeznek a garanciával kapcsolatos összes folyamat szakszerű lebonyolítására is.
Európa egyik vezető, több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező garancia-szakértőjeként minden elkötelezettségünkkel partnereink sikerét szolgáljuk. Ezért bízik szaktudásunkban immáron több mint 40 gyártó/importőr és több, mint 23 000 minősített autókereskedés Európa-szerte.

További információk

CarGarantie. Kik vagyunk?


Elkészült image filmünk