Új igazgatótanács a CarGarantienál


Wolfgang Bachot nevezték ki az igazgatótanács új tagjának

2017. november 1-jén nevezték ki Wolfang Bachot (59) a CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie) igazgatótanácsa új tagjának. Ő felel a pénzügyi és általános vezetési feladatok elvégzéséért pénzügy, kontrolling, termékkontrolling, IT és humán erőforrás területeken.

Wolfgang Bach az elmúlt négy évben igazgatótanácsi tag volt a Janitos Versicherung AG vállaltnál, amely a Gothaer egyik leányvállalata, ahol többek között a pénzügyi, kockázatkezelési, kártérítési, viszontbiztosítási, IT és jogi részleg vezetése tartozott a feladatkörébe. Szakmai pályafutását 1984-ben kezdte a kölni Gothaer Versicherungsbank VVaG vállalatnál. Az azóta eltelt időszakban számos területen tevékenykedett a Gothaer konszernen belül, 1997 óta az igazgatótanácsban is.
Bach úr jól ismeri a CarGarantie vállalatot: 2000 és 2002 között már tagja volt a garanciabiztosító igazgatótanácsának, mielőtt visszatért volna a Gothaer anyavállalathoz.

Dr. Marcus Söldner, igazgatótanácsi tag lesz a jövőben a felelős az ASEAN (Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetsége) térségbe tartozó, a kínai, a közép-kelet-európai, valamint a nyugat-európai értékesítésért, valamint a marketing és az üzletfejlesztési részleg vezetéséért. Az üzletfejlesztés fókuszában a megbízott nemzetközi harmadik fél partner feladatkörének kiépítése áll, ami segíti a vállalat szélesebb körű globális jelenlétét.

Axel Berger igazgatótanácsi elnök továbbra is átfogó felelősséget visel, továbbá felelős a termékmenedzsment, a jog, a garanciafeldolgozás, a ServiceCenter, valamint a németországi, az ausztriai és a svájci értékesítés területeiért. Ezenkívül elősegíti a CarGarantie új stratégiai és nemzetközi üzleti területeinek kialakítását.

A CarGarantie minden jót kíván Bach úrnak a kezdéshez, és sok sikert kíván új tevékenységi köreihez.