Piaggio & CarGarantie


Még kedvezőbb garanciális védelem új robogók és motorkerékpárok vásárlása esetén

A Piaggio csoport magyarországi képviselete és a BikeGarantie by CarGarantie együttműködésüket megerősítve közös akciót indítottak, melynek keretein belül a Piaggio csoport bármely hivatalos kereskedőjénél vásárolt minden új Piaggio, Vespa, Aprilia és Moto Guzzi márkájú 50 ccm feletti robogóhoz és motorkerékpárhoz 2017-ben automatikusan négy éves garancia jár. A tervek szerint hamarosan használt motorkerékpárokat is bevonnak a programba.

Az új motort vásárló ügyfél így hosszú időre biztosított a javítási költségekkel szemben. A kétéves gyártói garancia leteltével a Piaggio csoport magyarországi képviselete és a CarGarantie biztosító a következő 12 hónapra teljes garanciát nyújt, amely – néhány olyan kivételtől eltekintve, mint a tipikus kopóalkatrészek (gumiabroncsok stb.) – minden elektronikus és mechanikus alkatrészre kiterjed. Így a vevő a gyári garancia lejártával is ugyanolyan kiváló szintű védelmet élvez a garanciális javítások terén.

Ideális védelem
Garanciális meghibásodások esetén a CarGarantie állja a teljes munkadíjat és anyagköltséget, anélkül, hogy a motorosnak előzetesen meg kellene finanszíroznia azokat. Csak 50 000 kilométer összesített futásteljesítménytől fizetendő egy csekély, a ténylegesen megtett kilométerekhez igazodó önrész az anyagköltségre vonatkozóan. A garancia a járműhez kötődik, garanciaidőn belüli tulajdonosváltás esetén átruházható az új tulajdonosra. Ezen túlmenően utazáskor és üzleti utak alkalmával Európa-szerte érvényes.

Szoros együttműködés
A két partner együttműködése nem csak a garanciamegoldásokra terjed ki. A CarGarantie ügyfélkötődési specialistaként szakmai tudásával és tapasztalatával is az importőr mellett áll, továbbá reklámanyagokkal támogatja az értékesítést. Emellett a kiterjesztett garancia hozzájárul a Piaggio, Vespa, Aprilia és Moto Guzzi márkák magyarországi imázsának erősítéséhez, hosszú távon pedig jobb ügyfélkötődéshez, ezáltal a nyereség növekedéséhez segíti a Piaggio csoport magyarországi kereskedői hálózatát – és ehhez a kereskedők részéről többletráfordítást nem tesz szükségessé.

Csilla Lukóczky, a Vespa- Piaggio Csoport magyarországi képviselője:
„A kereskedések számára a garancia nem csak hosszútávú ügyfélkötődést jelent hanem fontos minőségi ismérv is. Örülünk, hogy egy ilyen tapasztalt partnerrel működhetünk együtt, mint a CarGarantie.”

 

Picture by Piaggio & C. SpA