Az első magyarországi kárbejelentő applikáció a CarGarantie-tól


A CGClaimsApp lehetővé teszi a kárbejelentést mobil készülékről

A CarGarantie biztosítóval együttműködő autókereskedők a károkat mostantól a CGClaimsApp segítségével akár tableten is bejelenthetik. A kárbejelentés ezáltal még gyorsabbá és rugalmasabbá válik, közvetlenül a jármű felmérésekor is elvégezhető. Ez az Apple iPadre és androidos tabletekre írt app egyben üzletági premiert is jelent. A freiburgi vállalat az app megjelentetésével ismét a garanciabiztosítási terület innovatív éllovasának szerepében tűnik fel, még ha elérhető is már néhány egyéb applikáció.

A tabletekkel végzett munka egyre terjed az autókereskedőknél és a márkaképviseleteknél, mindenekelőtt a szerviz és munkafelvétel területén. A CarGarantie új applikációja pont itt használható. Mert a kár a CGClaimsApp segítségével közvetlenül a jármű szemléjekor felvehető és bejelenthető a CarGarantie biztosítónak. Mivel a CarGarantie esetében az online kárbejelentés ügyintézési ideje többnyire csak néhány percet vesz igénybe, a kereskedő a káresetre vonatkozó visszajelzést már azalatt megkapja, amíg az ügyfél még a kereskedésben tartózkodik.

Már okostelefonra optimalizált CGClaimsApp is elérhető
A CarGarantie partnerei számára az applikáció továbbfejlesztéseként a CGClaimsApp mostantól okostelefonra is elérhető. Így a tabletet nem használó autókereskedéseknek is lehetőségük van a kárbejelentést rugalmasan, a műhelyből intézni. Ez segíti a munkafolyamat optimális szervezését és további fontos lépést jelent a digitális jövő irányába.

Gyors és egyszerű kárbejelentés
Az Android és iOS operációs rendszerű tabletekre és okostelefonokra kifejlesztett CGClaimsApp ingyenesen letölthető a Google Play és az AppStore kínálatából. Az app gyorsan betölt, intuitív módon kezelhető és valódi előnyt nyújt a felhasználó számára. A szervizmunkatárs a QR-kóddal közvetlenül a jármű szerződésének adataihoz kerül. Bejelentheti a kárt és megtekintheti az elmentett vagy bejelentett károkat. Az új káreset bevitele könnyen és felhasználóbarát módon elvégezhető, így a kárbejelentés csak néhány ujjmozdulat. Ha minden adat hiánytalan, a garanciális esemény közvetlenül bejelenthető a CarGarantie biztosítónak. A CGClaimsApp segítségével a gyakorlott felhasználóknak a jövőben a kárbejelentéshez csak mintegy két percre lesz szüksége. Ezáltal a CarGarantie partnerei számára még gyorsabbá és egyszerűbbé válik a garanciális események bejelentése.

Piaci bevezetés egész Európában
A CGClaimsApp mind a 18 olyan európai országban elérhető, ahol a CarGarantie aktív.

Egyszerű letöltés
Ezekkel a QR-kódokkal a kereskedő közvetlenül a CGClaimsApp letöltéséhez léphet a GooglePlay, ill. AppStore alkalmazásáruházban.